Ce este EduBox?

 

O cutie fermecata, cu o activitate interesanta pentru fiecare zi a saptamanii.

  • Fiecare cutie are activitatile structurate in functie de tema saptamanii si de nivelul de varsta al copilului.
  • Fiecare activitate inclusa vine insotita de o scrisoare de prezentare care cuprinde obiectivele urmarite, pasii de lucru, materialele necesare si toate indicatiile de care ai nevoie pentru a desfasura activitatea cu cel mic exact ca un adevarat educator!

Mai ai nevoie doar de putin timp si disponibilitatea de a-ti retrai copilaria alaturi de copilul tau!

EduBox trateaza teme de interes potrivite copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.

Ce spun parintii?

Alina Tomescu

“O super idee, tocmai ce aveam nevoie. Obosisem sa caut toata ziua pe site-uri activitati si tot timpul ma intrebam daca ceb aleg este potrivit.”

Alina Tomescu

Diana Popa

“Felicitări, o treabă foarte bună, o gură de aer proaspăt pentru mine în această perioadă!”

Diana Popa

Izabela Caragea

“Am primit kitul de lucru Edu-Box, dezvoltat de minunata Madalina Gidiuta & echipa grădinițelor Buterfly. Preșcolarul nostru de grupă mare nu a avut răbdare până la birou și s-a așezat în mijlocul sufrageriei să rezolve o fișă. ”
– Mami, de unde au știu să-mi trimită exact ce-mi place mie?”
Și nu, nu le-am povestit înainte ce am vrea să primim, doar au ei experiență cu copiii și stiu exact ce le trebuie micuților!”

Izabela Caragea

Ioana Manoiu

“E foarte greu sa tii locul gradinitei, e greu cu Zoom, e greu cu temele pe mail, trec zile intregi in care traiesti cu frustrarea ca nu iti inveti copiii nimic. Si intr-o zi descoperi pungile de activitati, pe varste, de la Edu-Box. Este atat de simplu, ai pe zile, ai tot ce iti trebuie, de la lipici la betisoare, la instructiuni. Tocmai am invatat despre sistemul solar…e minunat.”

Ioana Manoiu