De ce EduBox?

 

Pentru ca faciliteaza invatarea prin joc, activitatea specifica a copilului prescolar, cuprinde activitati create special de experti in educatie pentru a satisface nevoile educationale si emotionale ale oricarui copil.

Edu-Box ne ofera posibilitatea de a ne juca invatand si ii motiveaza pe copii pentru a parcurge activitatile din intrega saptamana cu entuziasm si placere.

Uneste membrii familiei prin trasarea unui scop comun, saptamana cu saptamana. Veti fi, pe rand, profesori si elevi, indrumatori si parteneri in educatie. Va veti dezvolta si veti progresa impreuna, consolidand relatia de afectivitate dintre dumneavoastra si copii.

Ce zic parintii?

Alina Tomescu

“O super idee, tocmai ce aveam nevoie. Obosisem sa caut toata ziua pe site-uri activitati si tot timpul ma intrebam daca ceb aleg este potrivit.”

Alina Tomescu

Diana Popa

“Felicitări, o treabă foarte bună, o gură de aer proaspăt pentru mine în această perioadă!”

Diana Popa

Izabela Caragea

“Am primit kitul de lucru Edu-Box, dezvoltat de minunata Madalina Gidiuta & echipa grădinițelor Buterfly. Preșcolarul nostru de grupă mare nu a avut răbdare până la birou și s-a așezat în mijlocul sufrageriei să rezolve o fișă. ”
– Mami, de unde au știu să-mi trimită exact ce-mi place mie?”
Și nu, nu le-am povestit înainte ce am vrea să primim, doar au ei experiență cu copiii și stiu exact ce le trebuie micuților!”

Izabela Caragea

Ioana Manoiu

“E foarte greu sa tii locul gradinitei, e greu cu Zoom, e greu cu temele pe mail, trec zile intregi in care traiesti cu frustrarea ca nu iti inveti copiii nimic. Si intr-o zi descoperi pungile de activitati, pe varste, de la Edu-Box. Este atat de simplu, ai pe zile, ai tot ce iti trebuie, de la lipici la betisoare, la instructiuni. Tocmai am invatat despre sistemul solar…e minunat.”

Ioana Manoiu