Intrebari frecvente

Ce este Edu Box?

Conceptul EduBox este un veritabil home-schooling ghidat, pas-cu-pas, ce poate fi utilizat de catre oricare dintre membri familiei sau persoane responsabile pentru ingrijirea copiilor nostri (parinti, bunici, bone, ingrijitori…).

Avantajul extraordinar al acestui program de activitati educationale consta in faptul ca nu aveti nevoie de nici o alta pregatire preliminara si alimenteaza permanent nevoia de cunoastere si descoperire a micilor nostri cercetatori curiosi. 

Prin utilizarea saptamanala, Edubox devine astfel un instrument performant de dezvoltare controlata si masurabila a tuturor abilitatilor piticilor nostri. De altfel, prin instrumentele si mecanismele de comunicare bilaterala, progresele tuturor pot fi masurate, controlate si armonizate in deplina concordanta cu pasiunile, nivelul si ritmul de dezvoltare al fiecaruia.

Mai mult decat atat, programul nostru saptamanal pastreaza permanent interesul si educatia intr-o zona corecta, specifica si controlabila, reusind astfel sa construiasca cu succes o alternativa mult mai sanatoasa si concreta la televizor, tablete sau alti factori externi nu neaparat benefici si atractivi.

EduBox este un abonament saptamanal, orientat spre nevoile si provocarile reale ale fiecarei familii, raportate la perioada pe care o traversam cu totii. El se bucura de inovatie, diversitate si adaptare permanenta, pentru o depasi cu usurinta monotonia activitatilor zilnice.

Cum plasez o comanda?

Foarte simplu! 

Comanda in cativa pasi simpli cel mai inovativ sistem de joaca si invatare, adaptat realitatii si provocarilor cu care ne confruntam:

 1. Alege varsta copilului tau.
 2. Introdu datele de facturare si/sau livrare.
 3. Alege modalitatea de plata.
 4. Plaseaza comanda. 
 5. Pregateste-te de o noua tura de distractie alaturi de piticul tau favorit. 🙂

Cat costa Edu Box?

O saptamana a pachetului nostru educational costa intre 119 si 139 RON, in functie de varsta copilui dumneavoastra si complexitatea pachetului contractat.

Din fericire, acum va puteti bucura de o reducere substantiala, in cadrul abonamentului lunar puteti beneficia de un pret promoțional de doar 79/89 RON pe saptamana!

Carei varste se adreseaza produsul EduBox?

Produsele noastre sunt construite în armonie cu programele scolare in vigoare. EduBox se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.

 • Pentru categoria de varsta 2-3 ani AICI
 • Pentru categoria de vârstă 3-4 ani AICI
 • Pentru categoria de vârstă 4-5 ani AICI
 • Pentru categoria de vârstă 5-6 ani AICI

Ce contine fiecare cutie?

Fiecare EduBox contine 7 activitati structurate în jurul temei centrale. Fiecare activitate este insotita de o scrisoare care cuprinde indicatii, pasi de lucru si obiective specifice nivelului de varsta, fise de lucru și toate materialele didactice necesare. In plus, o scrisoare de prezentare, un orar, un formular de feed-back, un mesaj și o surpriza din partea noastră!

Pot comanda doar o cutie EduBox, fara a fi nevoit sa ma abonez lunar?

Desigur, puteti comanda cu usurinta o singură cutie educationala intrand pe site-ul nostru si optand pentru produsul educational specific saptamanii respective. Pretul pentru pachetul saptamanal este de 119 sau 139 RON, in functie de varsta copilui dumneavoastra si complexitatea pachetului contractat.

Care sunt posibilitatile de plata?

Modalitatile de plata acceptate sunt urmatoarele:

 • Plata prin card
 • Numerar ramburs, la livrare
 • Transfer on-line (varianta in care livrarea se face dupa momentul confirmarii platii)
 • Numerar la sediile Edu-Box

Care sunt posibilitatile de livrare?

Cel mai simplu mod de a intra in posesia cutiilor educationale EduBox este prin curier. In aceasta situatie, veti achita direct la primirea coletului costul aferent livrarii. Daca nu doriti ca livrarea sa fie facuta printr-o societate specilizata de curierat, puteti ridica direct din sediile EduBox cutiile educationale, mentionand optiunea dumneavoastra in formularul de comanda.

Adresele centrelor noastre sunt:

 • EduBox Aviatiei- Intrarea Gliei nr.7, sector 1, București
 • EduBox Baneasa- Str. Drumul Potcoavei nr. 59, Voluntari, Ilfov
 • EduBox Cosmopolis- Strada Lacului nr.5, Complex Rezidențial Cosmopolis, Stefanestii de Jos, Ilfov

Cum anulez o comanda?

Foarte simplu! Daca dupa plasarea comenzii considerati ca achizitia pachetului educational nu este potrivita copilului dumneavoastra, puteti anula comanda direct din contul creat pe site-ul nostru, fara nici un fel de obligatii.

Cum pot anula un abonament EduBox?

Daca dupa 1 luna de zile considerati ca pachetul educational Edubox este inadecvat copilului dumneavoastra, il puteti anula oricand, fara nici un fel de obligatii suplimentare.

Incepand cu urmatoarea luna, nu veti mai primi pachetele educationale iar ulterior, daca veti considera necesar, puteti opta oricand pentru continuarea abonamentului pentru a putea beneficia de facilitatile si avantajele disponibile.

Cum se vor desfasura sesiunile de feedback si indrumare?

Sesiunile de feed-back si indrumare vor fi disponibile doar la abonament si se vor desfasura online, la finalul lunii de abonament, la o data si ora stabilite mutual, după primirea fiselor de lucru si a formularului de feed-back pe adresa de e-mail.

Workshopurile periodice sunt incluse in pret?

Toate workshop-urile organizate de EduBox sunt gratuite. Participarea la acestea nu atrage nici un fel de obligatie financiara sau contractuala din partea dumneavoastra. Pentru a fi la curent cu programele noastre educationale, va invitam sa ne urmariti pe toate canalele noastre de comunicare on-line:

Cum iau legatura cu echipa Edu Box?

Foarte simplu. Ne puteti contacta direct la numărul +40 754 263 333, ne puteti trimite un email la adresa noastră de email contact@edu-box.ro sau ne puteti trimite un mesaj pe oricare din paginile de mai jos: